ton balıklı salata
Ton balıklı salata tarifi: Balık konservesi açıldıktan sonra, çoğu insan konserve içerisindeki yağı süzer. Oysaki, konserve içerisine her ne kadar bitkisel yağ konulmuş olsa bile;süzülen yağ içerisinde balığın suyu ve yağıda çöpe gider. Aynı zamanda konserve balık etinin bir ölçüde lezzetide atılmış olur. Doğru olan, konserve tüketiminde balık etini süzmeden kullanmak gerekir. Sultan, her daim balık konservesini olduğu gibi kullanır. Hadi bakalım kolay gelsin.
Neler Lazım
- ton balık konservesi
- domates
- taze soğan
- kıvırcık salata
- maydanoz
- zeytinyağı
- limon
- tuz
Yapılması
- domates, soğan, kıvırcık ve maydanoz doğranacak
- ve bir kap içerisine alınacak
- üzerine tuz ilave edilecek karıştırılacak
- salata servis tabağına alınacak
- üzerine balık eti konulacak
- zeytinyağı, limon suyu ilave edilecek
- ve afiyetle yenilecek
Sultan